UDSOLGT Foredrag om ældre og leg i Det Kreative Hus

Kom til foredrag med Thyra Frank mandag d. 22. oktober 2012 kl. 20.00 - 21.30.

Du er inviteret med, når ildsjælen Thyra Frank holder foredrag i Det Kreative Hus i Mårslet v. Aarhus. Glæd dig til en inspirerende aften, hvor Thyra lyser på glæden ved legen og deler sine erfaringer med, hvordan legen kan bygge bro mellem generationer.

Legen skaber glæde hele livet, mener Thyra Frank. Legen giver ældre mennesker lysten til livet tilbage, fordi den inviterer og socialiserer. Og man behøver ikke en gang være med. Det bringer også glæde at kigge på.

Leg er en direkte kilde til glæde og socialt samvær livet igennem. Det smukke ved legen er, at den inviterer flere med og sikrer, at alle bliver set. Vi bliver stærke, når vi hører til. Det er en grundlæggende præmis, der ikke ændrer sig, fordi vi bliver gamle.

Kom og vær med, når Thyra fortæller om jagten på gnisten i blikket og retten til at leve og dø som de unikke individer, vi er. ”Vi fødes som originaler, men der er en stærk vilje i dette samfund, der vil sikre, at vi skal dø som kopier,” siger Thyra. Men forskellighed er smuk. Og når vi får lov at være og vise, hvem vi er, bliver livet legende let.

Læs mere om Thyra Franks syn på ældre og leg her


Denne aften fylder vi Det Kreative Hus med toner fra tre generationer:
Søren Emil Schmidt-Laugesen på 10 år spiller guitar ved ankomsten til arrangementet
Anders Borbye på 47 år er klassisk guitarist og spiller i pausen
Christian Foged, 61 årige guitarist runder aftenen af

Sådan kommer du med
Arrangementet koster 60,- Kr., køb af billet er nødvendigt for at være sikker på at få en plads.

Der er desværre ikke flere billetter til foredraget med Thyra Frank. Send en mail til info@legeskab.dk, hvis du vil skrives op på ventelisten ved afbud.

Sted: Legeskab, Højballevej 4, 8320 Mårslet


Tid: Mandag d. 22. oktober kl. 20.00-21.30.

Hold øje med Det Kreative Hus
Det Kreative Hus er åbnet i Mårslet, fordi legen skal have et rum. Huset er den fysiske del af Legeskab og rammen om leg i alle dens mulige og umulige former. Her møder du udendørs musikinstrumenter, der kalder på spontansang, kunstneriske oplevelser, der vækker dine sanser og pauselege, der begejstrer unge og gamle og skærper dit syn for legen i hverdagen. Hold øje med programmet, for vi inviterer året rundt til musikalske oplevelser, brugerinddragende udstillinger, foredrag og fortællinger, der vil motivere og inspirere børn og voksne til at lege meget mere.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende aften.