Fotograf: Tina Stephansen & Olav de Linde

Thomas VovemoD er efterspurgt blandt Danmarks mest toneangivende virksomheder, når det gælder om at bryde vigtige og vanskelige vaner.
På sine eventyrlige og vanebrydende seancer giver Thomas ledere og medarbejdere mod til at selv at skabe 'fremtidsvaner' - ved brug af den helt rette blanding af benhård målrettethed og fantasifuld leg. Kom og oplev når Thomas afslører sin hemmelige opskrift for, hvordan du på kun 1 time kan lege dig frem til dit allervigtigste vanebrud.

Læse mere om Thomas VovemoD her

Eller nyd interviewet her

Sådan kommer du med:
Vi gentager succesen med at lege med betalingsformen denne aften. Du betaler med kreativitet for dette efterspurgte foredrag, for at synliggøre kreativitetens værdi. Du vælger selv hvilken kreativ fortælling, du betaler med: et stykke musik, et digt, en håndmalet sten, et maleri, en sang eller noget helt andet. Kreativitet er den vigtigste valuta i Det Kreative Hus!

Du kan læse kronikken i Børsen om kreativitet som den vigtigste valuta her


Tilmelding er nødvendig før foredraget - send en mail på info@legeskab.dk så reserverer vi det ønskede antal pladser. Sted: Legeskab, Højballevej 4, 8320 MårsletTid: Onsdag d. 30. oktober 19.30-21.00.

Vi åbner dørene kl. 19, da der er tilmeldt mange kreative betalingsformer - kom i god tid!