Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
September 2012  
September 2012
 
 
Livsglæde i farver

Legeskab sætter i september fokus på kunsten. Kreativitet betyder at skabe, og længslen efter at skabe noget bor i alle mennesker, mener den livfulde billedkunstner Lise Aarup. ”Legen og kunsten er fuld af muligheder for at forløse denne skabertrang,” fortæller Lise Aarup, hvis legende og dansende værker er produkter af en altopslugende kreativ proces. Præcis som barnets leg er Lise Aarups kunst drevet af en umiddelbar lyst til at afprøve roller og forfølge de ideer, der opstår. Læs vores interview med Lise Aarup her

Mød Lise Aarup den 5. september i Mårslet ved Aarhus. Du kan møde den anerkendte kunstner og underviser i Det Kreative Hus, når hun deler sine tanker om kreative processer og lader sine værker vise, hvor du kan ende, hvis du tør følge eksperimentets vej her

 
 
 
Fyld huset med farver her
Farverig flugt

Alle kan være skabende gennem leg, siger Lise Aarup. Lad fantasien blomstre og fyld sensommeren med fabeldyr og eventyr. Disse klare stærke farver er også gode for små tykke fingre. Vælg en nuance og lad tiden forsvinde i farver og striber. 


 

Fyld huset med farver her
 
Book en bevidsthedsudvidende aften her
Jytte Abildstrøm gæster Det Kreative Hus

Jytte Abildstrøm er lutter lagkage. Livsglæde i drop. Et legende menneske, hvis tidligste erindringer om leg stammer fra barndommens have, hvor hver en busk og hver en knast kunne starte en ny fortælling, og hvor hun fik lov at lege, til hun var færdig. Kom og nyd Jyttes hyldest til legens magi og tag del i fortællingen om, hvordan legen binder lille og stor sammen. 

Book en bevidsthedsudvidende aften her
 
Læs bloggen og start legen her
1001 sten - har du idéen?

Vi bringer en kreativ udfordring til bloggens læsere: Hvad stiller vi op med 1.001 hellige og hånddekorerede mandala-sten? Bygger en mur? Anlægger en tænkesti? Inviterer en skole til at lege sten, saks, papir eller alle landets stressede danskere til at vende hver og en? 

Læs bloggen og start legen her
 
 
Bestil tid til at synge og gynge her
Præmiere i Det Kreative Hus

Det Kreative Hus favner kunsten. Men fra september bliver vi også et musik- og motorikhus. Musik er en livsåbner, og rytmik er en gave til små kroppe, der lærer ved at hoppe. Kom og vær med, når vi inviterer børn og bedster og alle derimellem til minimotorik, dans og musik, foredrag og sangaftner, der fylder toner og rytmer i hele din krop. 
 

Bestil tid til at synge og gynge her
 
Klat igennem uden tårer
Pyt!

Hvor der handles, der spildes. Lad ikke frygten for pletter hæmme skabertrang og genistreger. Pak geniet ind i forklæder og følg trygt eksperimentets vej. Til kreative sysler og madlavning. Fås med og uden ærmer til små og store armbevægelser. 

Klat igennem uden tårer
 
Hop, stop, tip, vip, tul, rul, lol & fjol
bObles barsler med en Donut

bObles er fantastiske og nu også elastiske. Den nye Donut er testet af børn og oppustet uden at være opblæst. Den er smuk, sjov og sansende og gør alle børn glade og dansende. Den er skøn i sig selv og dobbelt så skøn, hvis du laver en sandwich. Nye fans kan begynde her.  

Hop, stop, tip, vip, tul, rul, lol & fjol