Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
September 2011 DW  
September 2011 DW
 
 
Sommerfest i Legeskab!

Kære Legekammerat
Vi slår koldbøtter af glæde over vores nye design! Både nyhedsbrev og hjemmeside har fået en tur med penslen, så udtrykket er mere tro mod tankerne i Legeskab. Vi har nu en hjemmeside, der lyser af leg, viden og inspiration. Men selvom vi ser nye ud, er det meste ved det gamle. Du finder stadig kreative ildsjæle, kloge ord og legetøj, der kan skabe meget mere leg i børn og voksnes liv. Og der er masser af nyheder i vente.
Vi fejrer det nye design med 20% legerabat på ALLE varer til og med på fredag. Hurra!

 
Spar 20% på alle varer til og med på fredag d. 9. september

Skriv legerabat i feltet 'Kampagnekode' ved bestilling, så er legerabatten din! 

 
 
 
Se mere her
Vip til havs

...på en sandorm, vug dig i søvn på en hval eller tril en tur på en kylling. bObles starter kreative lege i vuggestuen, svømmehallen og på plejehjemmet. Tank bObles lige nu og få 20% mere jubel for pengene.

Se mere her
 
Se mere her
Le dig let

Lad fødderne trippe, kroppen vippe og kuglerne slippe. Balancebrættet styrker lægge, lår og latter og skærper fokus hos børn og voksne.  
 

Se mere her
 
Se mere her
Læs om lykken ved leg

Legeskab er legetøj, der får børn til at sanse og danse. Men vi er også et Videnshus, hvor børnehelte og kreative konger fortæller, hvordan vi holder liv i legen. Læs eller genlæs fx Jytte Abildstrøms jublende hyldest til barnets fantasi eller Thyra Franks kamp for at bevare den barnlige sjæl. 

Se mere her
 
 
Se mere her
Fold farverne ud

Skru op for musikken, befri fantasien og lad disse 12 farvestrålende tørklæder forvandle dine børn til fugle, faldskærme og fabeldyr. 

 

Se mere her
 
Se mere her
Lad tankerne snurre

Sommerkælk, snurretop og sansegallop. Bliv rundtosset med Bilibo. Stå på den, hop ned fra den, byg rede i den. Til sandleg, vandleg og gemmeleg. Hvad end der passer dig! 

Se mere her
 
Se mere her
Leg med på Facebook

Livet er fuld af lommer til leg. Vi sætter gang i fantasien på facebook, hvor vi hver uge præsenterer MandagsProdukt, OnsdagsViden og FredagsInspiration. Alle, der Synes godt om Legeskab er med i vores Legeklub og får inspiration til mere kunst, musik og motorik. 
 

Se mere her