Sangaften med Connie Pilgaard Nielsen

Kom og syng med Connie Pilgaard Nielsen i Det Kreative Hus torsdag d. 1 november 2012 kl. 19.30-21.00

Glæd dig til at møde multikunstner og musikeren Connie Pilgaard Nielsen når hun inviterer sangaftener i efteråret. Ideen med sangaftenerne er skabt i samarbejde med Musiskskolen Laura i Aarhus.


Connie spiller på guitar, klaver og tværfløjte, og hun synger og komponerer selv. Kom og syng som du er, når Connie inviterer til fællessang for små og store, unge og gamle.

Connie Pilgaard Nielsen afholder fællessang, hvor alle kan være med. Hver aften har sit eget tema, hvor vi synger sange i alle stile fra alle verdensdele. Connie akkompagnerer på guitar og klaver, og vi synger både siddende og stående, så vi kan få lidt krop og rytmer på. Løft stemmen og ryst rumpetten.

Connie inviterer til fællessang flere gange i efteråret - den første torsdag i hver måned: den 1. november og 6. december.


Connie Pilgaard Nielsen er bachelor i musikvidenskab fra Aarhus Universitet og har diplomuddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium. Connie underviser i musik og arbejder freelance med musik- og teaterprojekter, musicals, teambuilding og workshops. Du kan kontakte Connie på telefon 22812415.

Sådan kommer du med
Sangaftenerne koster 60,- Kr. pr. gang - tilmelding og køb af billetter er nødvendig før sangafterne.
Ved spørgsmål er I velkomne til at sende en mail til info@legeskab.dk eller ring på 70702035.

Sted: Det Kreative Hus i Legeskabs lokaler, Højballevej 4, 8320 Mårslet


Tid: Kl. 19.30-21.00 torsdag d. 1. november.

Hold øje med Det Kreative Hus
I marts 2012 åbnede Det Kreative Hus i Mårslet, fordi legen skal have et rum. Hold øje med programmet, for vi inviterer året rundt til musikalske oplevelser, brugerinddragende udstillinger, foredrag og fortællinger, der vil motivere og inspirere børn og voksne til at lege meget mere.
 

- - - - - - - - - -

Køb billet til sangaften d. 1. november med Connie Pilgaard Nielsen

60,00 DKK

Vælg "Afhentning" når du bestiller billetten, så du ikke skal betale fragt.

Print din kvittering som gyldig billet og medbring den til sangaftenen.

Leveringstid: 1-3 dage