Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
Oktober 2012  
Oktober 2012
 
 
Leg gennem hele livet

I Legeskab har vi en drøm om at få børn og ældre til at mødes gennem leg, fortællinger og kunst. For børn og ældre beriger hinanden. Derfor sætter vi i oktober fokus på legen som bindeled mellem generationer. Tag med, når Thyra Frank besøger Det Kreative Hus d. 22. oktober og fortæller, hvordan legen skaber glæde gennem hele livet, fordi den inviterer alle med. Og det er det, livet handler om, hvis du spørger Thyra: At være med. Book din plads til en aften med en kvinde, der insisterer på at holde fast i glæden her

Du kan også læse eller genlæse det skønne interview, vi lavede med Thyra, da hun var leder af plejehjemmet Lotte. Følg hendes jagt på gnisten i blikket her

 
 
 
Kryb i hi her
Sæt tiden i stå

Hæng ud med bedste i efterårsferien. Søg dækning med lidt guf og en god bog eller start et eventyr, der først slutter, når ferien er forbi. Hængekøjelykke til store og små. Vælg en favoritstørrelse og -farve her.

 

Kryb i hi her
 
Vip med her
Balancebræt til bedstefar

Leg har ingen alder, og i legen er alt muligt. Tag bedstefar i hånden og test, hvem der leger bedst. Balancebrættet samler alle fra 5 år til 100 kg i labyrintens legeunivers.
 

Vip med her
 
Plant dine kreative idéer på bloggen
Kreativitetsdrys

Sjove køer, samfundsgavnlige p-bøder og en international gyngedag. Det er blot nogle af de idéer, der kan gøre Danmark til en legende nation i de kommende år. Legeskab vil plante kreativitet i hele landet, for det vi kalder kreativitet hos børn, hedder innovation hos voksne - og det skal Danmark leve af i fremtiden. 

Plant dine kreative idéer på bloggen
 
 
Se hele programmet her
Generationer med toner i Det Kreative Hus

Der sker noget i Det Kreative Hus i oktober. Musiker Connie Pilgaard Nielsen inviterer til sangaften for store og små, og musikskolen bygger bro mellem børn og bedster med musik, sang og dans hver fredag kl. 13.30.  

Se hele programmet her
 
Fang et godt tilbud her
Ta' med ud og fisk

Fiskebluse til legende børn og kreative voksne - tag på fisketur i stuen eller på det store åbne hav. Spring med i legen eller hop på krogen. Blusen fås i flere varianter og størrelser til børn og voksne. Knæk og bræk.

Fang et godt tilbud her
 
Giv dit bud her
Til søs med en legeskaber

I forsommeren stod Legeskab til søs for at bygge flere broer mellem børn og ældre. På en sejlende konference om medborgerskab i Aarhus Kommune var legeambassadør Mette Schmidt-Laugesen oplægsholder og facilitator. Det gav mulighed for at dele tanker og ideer til, hvordan vi kan samle generationer i legende fælleskaber. Vil du lege med?

Giv dit bud her