Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
Oktober 2011  
Oktober 2011
 
 
Hængekøjehygge og efterårslykke

Kender du Alfons Åberg? Den lille dreng med strithår og uldsweater, der bor alene med sin far? Legeskab kender Alfons Åbergs mor. Hun hedder Gunilla Bergström, og hun har en særlig kontakt til barnet i os alle. Vores samtale med Gunilla handler om børns særlige blik for hverdagens magi. Oplev selv, hvordan hver vandpyt bliver fantastisk, når man ser dem som soppebassin eller hav for et lille skib. Det luner at læse om magiske vandpytter, når efteråret står på spring. Vi hylder farvefloret med regnbuefarvede hængekøjer og bøger, I kan læse, mens I hænger ud. Men husk alligevel at soppe, næste gang du ser en pyt. Læs vores artikel "Virkeligheden er magisk" med Gunilla her

 
 
 
Pris: 299,- DKK
Øje for en køje

Efterårets skønneste nyhed er den stribede hængekøje, der trækker regnbuen ind i stuen. Hæng den op og hold efterårsferien lige der. Regnbuekøjen er som skabt til huler, hygge og højtlæsning. 

Pris: 299,- DKK
 
Pris: 75,- DKK
Helle for et bad!

Den lille charmetrold med det uimodståelige navn lover spontansang i badet. Plui kan både bruse, boble og fløjte og er så sprøjtende fuld af leg, at man rent glemmer at hade at vaske hår. Vandleg og sangleg til alle.

Pris: 75,- DKK
 
Tilbudspris: 149,- DKK
Sæt fut i fantasien

Tina Dalbøge lærer dig at se muligheder i det, du har ved hånden, når børnene har skabertrang. Bogen redder regnvåde efterårsdage og samler familien. Tøm skabene for løg, kartofler og svampe og slå op på en vild idé.  
 

Tilbudspris: 149,- DKK
 
 
Pris: 129,- DKK
Fest med Fiffi

Alfons og Faster Fiffi har ikke samme idé om fødselsdagsfester. Gunilla Bergström er varsom ved børns kreativitet og betragter alt i børnehøjde. Se med og mærk latteren boble. 
 

Pris: 129,- DKK
 
Pris: 299,- DKK
Efterår med trut i

En elefant kom marcherende. I efterårsfarver og med snablen på sned. Hop i snakketøjet og lad ungerne trutte og traske sig gennem de lange ærmers tid. Nye farver - samme lækre kvalitet.
 

Pris: 299,- DKK
 
Se mere her
Besøg det kreative hjørne

I Legeskabs kreative hjørne inspirerer Tina Dalbøge børn og voksne med nye idéer. Kig forbi og få et skud Se-vitaminer. Her har Per Ugle fået røde øjne og appelsinhud. Men Tina kan også opdatere dit syn på kastanjedyr og græskarhoveder. 

Se mere her