Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
November2 2012  
November2 2012
 
 
Kom til fest med bObles

Legeskab holder bObles-fest, og du skal med som gæst. Besøg os i Det Kreative Hus i Mårslet ved Aarhus og oplev bObles på mange planer, følg os på facebook eller bestil årets skønneste tumledyr lige nu, lige her. Vi har talt med tumledyrenes mor, Bolette Blædel, og hun deler de observationer af børns leg, der fødte idéen med dyr i rene former og farver, der kan trilles og rulles og stables og formes frit i trit med børns fantasi. Læs hele vores gnistrende interview med Bolette her

Husk at der er fragtfri levering af bObles, når du køber dem hos Legeskab. Og bedre endnu: Alle, der kigger forbi Mårslet og køber bObles i vores showroom, får en bObles gave i stedet for fragtfri levering. Giv dine børn en oplevelse fuld af leg og læg tumledyr under træet i år. Se vores åbningstider her

 
 
 
Start en padde-samling her
Nyhed! Slut med sløve padder

Skildpadden er årets julegaveidé fra bObles. Det nyeste medlem i tumlefamilien er balancebræt og rullesten i en. Vip, hop og sop mellem sten i en brusende flod. Test balancen og stå distancen. De små kan sidde, de store kan vippe på padden, der er som født til Jorden er giftig, øhop eller paddernes kamp. 
 

Start en padde-samling her
 
Giv hjul til jul
Nyhed! Børn på frihjul

bObles - nu med fartstriber! Roller er en susende nyhed til friske børn. Brug den som rullebræt og skyd gennem stuen som en pil. Dæk op med kager og konfekt og rul hen og bliv bedstes bedste ven. Top op med en krokodille og bliv en tand hurtigere. Roller giver fantasien baghjul. 

 

Giv hjul til jul
 
Leg med her
Del en leg

Der er ingen tvivl. Jeg er fan af bObles. Dyrene inviterer alle aldre til at eksperimentere. Legeskab er gået på jagt efter flere historier om leg og latter med tumledyrene. Fortæl os hvordan bObles starter leg og latter hjemme hos jer - vi trækker lod om en Skildpadde blandt forslagene på bloggen mandag den 3. december.  
 

Leg med her
 
 
Kom og leg!
Fri leg i Det Kreative Hus

Snyd ikke dig selv for et besøg i Det Kreative Hus i november. Vi har nisser på loftet og bObles i gården. Kig ind i elefant-campingvognen og besøg bObles-teltet - fuld af varm luft og bObles til fri leg. Træet er tændt på gårdspladsen, gaver hopper på hylderne, og tumledyrene danser fra gulv til loft. Nu mangler vi bare dig! 

Kom og leg!
 
Nye fans kan begynde her
Dans! Dans! Dans!

bObles er børnedesign, når det er bedst. Udviklet i børnehøjde og født med evnen til at bygge bro mellem generationer. Bolette Blædel har hvisket os i øret, at hun ikke er god til at lege dyremor eller dukkebarn. Men hun elsker, når børnene bygger en bObles-café og inviterer til te, og hun vil altid være med, når familien danser stopdans på krokodillens næb og paddens bug. Mød hele dyreflokken her og vælg dine favoritter.

Nye fans kan begynde her
 
Læg en elefant under træet
bObles er inspireret af børn

Elefanten er en bObles klassiker - den smukke lime-farvede er tilbage i butikken, og vi kan nu prale af elefanter i hele 5 farver. Men farven er vand i forhold til det væld af lege, der følger i dyrenes spor. Måske fordi bObles-mor Bolette gav sig tid til at opdage og indfange det, der driver børns leg. Børn har brug for bevægelse. For at udforske kroppen og gribe verden med alle sanser. Lad elefanten vise vej. 

Læg en elefant under træet