Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
November2 2011  
November2 2011
 
 
Julehygge og kalenderlykke

Juletid er Ugletid, hvis du elsker bObles. Og uhhh det er vi mange, der gør. For hvem andre laver design i børnehøjde, der bevæger børn og beriger stuen med charme og sjov? Årets Jule Ugle fås i to størrelser og er en sjælden fugl i skoven. Han er produceret i begrænset parti, så slå til nu, hvis Per Ugle skal bygge hule under træet i år. Vi leverer familien bObles fragtfrit. Besøg Uglerne her

 
 
 
Pris: 219,- DKK
Giv englene vinger

Vælg et stykke musik, der sætter kroppe i bevægelse, tilsæt et barn og florlette tørklæder i rige nuancer. Læn dig tilbage og fryd dig. 12 tørklæder i crepe og smukke farver fylder stuen med magi og poesi. Rent trylleri.
 

Pris: 219,- DKK
 
Pris: 299,- DKK
Gå i vinterhi

Vi glæder os i denne tid. Drømmer om en jul så hvid. Fuld af kys og rig på tid. Må vi anbefale en tidsrøver? Hæng op og hold efterjul lige der. Med huler, hygge og højtlæsning. Salig fred. Ahhh! 
 

Pris: 299,- DKK
 
Hent inspiration til julesokken her
Kalenderlykke

Legeskab er klar med årets bedste kalendergaveservice. Vi anbefaler adventsgaver, for færre og bedre pakker bringer også leg og latter efter jul. Fyld sokken med lattermilde ventegodter - vi peger på musik, magi og motorik. Køb adventsgaver mandag og tirsdag og få en ekstra overraskelse i sokken, når du skriver julesok i feltet Kampagnekode.

Hent inspiration til julesokken her
 
 
Pris: 229,- DKK
På listefødder

Det er sæson for bjældeklang og klokkegang. Vælg stylter, der synger og få fødder, der gynger. Glæder motorikken og fryder fysikken. 

 
 

Pris: 229,- DKK
 
Pris: 499,- DKK
Julefryd og sjælefred

Regnbueklokkespillet er julens mildeste gave. Det pentatonestemte instrument har den smukkeste klang og kan ikke spille falsk. Giv farverne lyd og kald spilleglæden frem. 
 

Pris: 499,- DKK
 
Se mere her
Legeskab julehygger på facebook

Legeskab er i hyggehumør og deler gavmildt ud i hele december. Følg os på facebook og få sød og kreativ inspiration. Tina Dalbøge fodrer fantasien med ideer til hjemmelavede julegaver, Legeskab julebager og trækker lod om gaver og overraskelser hver weekend, mens vi venter. Ses vi? 

 

Se mere her