Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
November 2012  
November 2012
 
 
Toner og refleksioner

I november lyser musikken på Legeskab og Det Kreative Hus. Vi får besøg af jazz-musiker Sille Grønberg, der har sans for børn og deres evne til nærvær og spontanitet. Sille fik musikken foræret af sine forældre og giver den i dag videre til små og store børn i bands som Djanzz og Lydland. Hun er også en af de rødder, der spiller kagekoncerter med Rosa fra Rouladegade. Men vi synger ikke kun med Sille. Vi har også talt med hende om, hvordan hun bruger legens magi i sin musik. For legen er et frirum. Her får vi fred til at være med det, der opstår. Til at følge vores impulser og stole på, at kreativiteten kommer. Læs hele vores gnistrende interview med Sille her 

 
 
 
Slå til nu og gør et kup
Trommehvirvel for legerabatten

Vi har leget med priserne på mange fantastiske varer. Tjek Udsalgslisten, der bugner af babyolier, ballonbolde og træklodser. For ikke at nævne klaverstrømper, klangkasser og klokkespil. Find de første gaver til træet og dans en samba.  
 
 

Slå til nu og gør et kup
 
Nye fans kan starte her
Et farverigt drys af lykke

Nyt fra bObles, hvor tumle-pandaer lokker sarte ører på eventyr i musikkens verden. Dans en samba på Panda-serien, der fås i lækre farver fra tre forskellige kontinenter: Arktis, Afrika og Asien. Tumle-dyrerne øger som altid både motorikken, fysikken og begejstringen - og nu også generøsiteten. Overskuddet går til WWF. Den vedlagte pixibog inspirerer til leg og læring om kontinenterne. God rejse!

Nye fans kan starte her
 
Læs, rejs og bliv glad her
Jorden rundt i Det Kreative Hus

Musik er en livsåbner, der skaber intense følelser af samvær og lader os opleve verden i samme stemning. Musik er glæde, gnist og livsnerve. Til tonerne af musik får vi lyst til at danse, sanse og synge. Forleden tog fantastiske Connie Pilgaard Nielsen os på musikalsk jordomrejse i Det Kreative Hus. Her får du et indblik i aftenens toner og den musiske eftertænksomhed.
 

Læs, rejs og bliv glad her
 
 
Få flere strenge at spille på her
Koncert med Sille & Palle

Sille Grønberg kigger forbi Det Kreative Hus d. 14. november, hvor hun vil spille, synge og fortælle om musikken som et legende frirum. Et sted, hvor vi kan give slip på alt det, vi ellers gerne vil imponere andre med. Her kan vi synge højt og skævt og mærkeligt. Og du kan godt begynde at glæde dig. For Sille tager sin guitarven Palle Windfeldt med. Sikke en fest! 

Få flere strenge at spille på her
 
Start en dansuenza her
Så ryster vi rumpetterne!

Djanzz er jazz for børn og deres voksne. Vi har skruet ned for priserne på alle cd'er, så du kan skrue op for fransk sigøjnerswing, brasilianske danserytmer, elefantkædedans og mussechachacha. Sille Grønberg er med på cd'erne af både Djanzz og Lydland. Grib en tone og fang en takt.

 

Start en dansuenza her
 
Leg med lyd og farver
Giv musikken vinger

Farvestrålende tørklæder til efterårets musicister - giv farverne lyd og sæt tonerne i bevægelse. Glem tiden, mens I finder jeres indre sommerfugle, drageløbere og vindhekse. 
 
 

Leg med lyd og farver