Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
November 2011  
November 2011
 
 
20 % mere leg i hele uge 44

Legeskab er vild med traditioner. Vi elsker jul og glade børn og tilbyder derfor 20 % større legeværdi i uge 44, hvor du kan købe store gaver til små priser i god tid. Du får 20 % julerabat til og med den 6. november, fordi du er med i vores legeklub. Tast kampagnekoden julelege, når du bestiller, så er legen på vej til dig.

Du er mere end velkommen til at invitere en ven, nabo eller kollega til at lege med. Alle, der melder sig til her, får fremover legeklubbens nyhedsbrev og 20 % rabat i denne uge, når kampagnekoden indtastes.

 
Må vi anbefale en gyngende gave?

Læg den originale Sansegynge med pude og telt under træet i år. De små vil elske dig og lur os, om ikke verdens bedste gynge bliver hele familiens rede. Man bliver aldrig for gammel til at gynge! Se alle de originale Sansegynger her og gyng 20 % højere lige nu.

 
 
 
Vælg årets firmajulegave her
Balance på bundlinjen

Årets firmajulegave bringer leg, sundhed og latter ind på arbejdspladsen og glæder hele familien. Ønsk dig et sundt og bredt grin af din chef.
 

Vælg årets firmajulegave her
 
Find jeres yndlingsBilibo her
Populære Bilibo

Skildpaddeskjold, vandparasol, snurretrold. Farverige Bilibo er fuld af leg og skaber fnis og ballade på både snehvide og sommergrønne bakker. Se filmen og bliv inspireret til meget mere leg her.
 

Find jeres yndlingsBilibo her
 
Fyld julesokken op her
Adventsgavebod

Put 20 % mere i julesokken! Vi har samlet en række raslende, brusende, vippende, hoppende og hyggende forslag til kalender- og adventsgaver. Julen bliver fuld af bObles, ballonbolde og brusebolde.

Fyld julesokken op her
 
 
Tank op med bObles her
20 % mere zoo

Flyv på eventyr med den nye Ugle, rid i junglen på Elefant eller vip ud på det store hav med Hvalen. Tag på tur med Kylling og kys Krokodillen. bObles er skabt til børn, testet af børn, elsket af børn.

Tank op med bObles her
 
Start en trommedans her
Trommehvirvel

Nyhed! Gulvtrommer tilbyder familien et samlingspunkt og et helt nyt sprog. Vores nye Trommus trommer i flere højder kan både tromme og trille, og man kan spille på en rille. Se den lille inspirerende film om trommernes magiske kraft.

Start en trommedans her
 
Læs om bjældekonkurrencen her
Legeskab i fint selskab

Vi blev både glade og stolte, da Muskelsvindfonden og DR kontaktede Legeskab og bad os være legepilot i årets JuleRamasjang. Hør mere om bjældeklang i JuleRamasjang.
 

Læs om bjældekonkurrencen her