Niels Jakob Harbo gæster Det Kreative Hus

Kom til foredrag med Niels Jakob Harbo mandag d. 8. september kl. 19.00 - 21.00

Du er inviteret med, når filosoffen Niels Jakob Harbo går på scenen i Det Kreative Hus i Mårslet v. Aarhus.
Glæd dig til en inspirerende aften.

At lege med tanken
Kom til en aften i nysgerrighedens, forundringens og tankens tegn. Vi vil undersøge, hvordan leg tager sig ud, hvis man betragter det gennem filosofiens øjne. Vi tænker tit på filosofi som noget meget abstrakt. Leg som noget meget konkret, men er det hele sandheden? Kan vi blive klogere på leg og filosofi ved at arbejde med det legende i en anden kontekst? Det og meget andet vil i blive klogere på i aftenens oplæg.

 
Oplægsholder er Filosof Niels Jakob Harbo. Han har arbejdet med omsætte filosofien i praksis siden 2001. Det har blandt været som underviser på Århus Universitet, kursusmager ved CFSA – Center for frivilligt socialt arbejde og som underviser i lederkurser i filosofi og ledelse på COK – Center for Offentlig kompetenceudvikling. Ved siden af driver han egen virksomhed, hvor målet er at bruge filosofien til at udvikle ideer, ledelse, organisationer og undervisning mm.
 
Læs mere om Niels Jakob Harbo her
 
Sådan kommer du med:
Vi gentager succesen med at lege med betalingsformen denne aften. Du betaler med kreativitet for dette efterspurgte foredrag, for at synliggøre kreativitetens værdi. Du vælger selv hvilken kreativ fortælling, du betaler med: Et stykke musik, et digt, en håndmalet sten, et maleri, en sang eller noget helt andet. Kreativitet er den vigtigste valuta i Det Kreative Hus!

Du kan læse kronikken i Børsen om kreativitet som den vigtigste valuta her

Tilmelding er nødvendig før foredraget - send en mail på info@legeskab.dk så reserverer vi det ønskede antal pladser. Sted: Legeskab, Højballevej 4, 8320 MårsletTid: Mandag d. 8. september 19.00-21.00. Vi åbner dørene for den kreative betaling allerede kl. 18 - kom i god tid.

Vi åbner dørene kl. 18.00 for den kreative betaling - kom i god tid!