Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
Marts 2012  
Marts 2012
 
 
Børn bevæger sig helst af lyst


I marts sætter Legeskab fokus på leg og bevægelse.
Legeskab har interviewet idrætslæreren, legepiloten og gøgleren Palle Krabbe om leg, begejstring og bevægelse. Palle Krabbe ønsker at åbne vores øjne for børns egne forbløffende kompetencer og mener, at legen vinder over sporten, når det handler om at fremme børns bevægelse. ”Børn kan blive ved i det uendelige, når de har det sjovt," fortæller han. Læs eller genlæs hele vores interview med Palle Krabbe her

 
 
 
Legende motorisk udvikling
Bevæg dine børn

At gynge er at flyve, at drømme, at forsvinde ind i livets allerførste og mest fortrolige bevægelse. Intet under, at alle børn elsker det. Sansegyngens runde favn gør små børn rolige og trygge og store børn modige og fantasifulde. Den originale Sansegynge er hele barndommens gynge. Og jo mere vi gynger, jo bedre er vi rustet til at indtage verden. 
 
 

Legende motorisk udvikling
 
Test balancesansen her
Stræb højere

Bryd ud i sang til lyden af klokker, der ringer, når du går. Syngende stylter i børnevenligt design styrker balancen og sætter skub i bevægelsen. Find selv på balancelege, der får fødderne til at smile og stylterne til at synge. 
 
 

Test balancesansen her
 
Leg med på bloggen
Følg Mettes Legeblog

I marts inviterer vi til leg og bevægelse på bloggen og facebook. Her kan mødre og fædre, fysioterapeuter og motorikhuse inspirere hinanden med bevægelseslege, der er så sjove, at hverken børn eller voksne kan stoppe igen. Legens styrke er befriende berigende for os alle.

Leg med på bloggen
 
 
Få gratis billetter til Palle Krabbe her
Kom til fest i Det kreative hus

Nu åbner Legeskab Det Kreative Hus - den fysiske del af Legeskab og rammen om leg, kreativitet, kunst og musik. Her vil kreative pionerer, store tænkere og begejstrede ildsjæle formidle værdien af leg for alle, der vil være med til at gøre Danmark til en legende nation. Du er inviteret med, når Palle Krabbe åbner ballet den 26. marts og taler om leg, fællesskab og munterhed i Legeskabs lokaler ved Århus. Glæd dig!

Få gratis billetter til Palle Krabbe her
 
Spotpriser på rullebræt
Lad latteren rulle

Er du i kontakt med din legekompetence? Hvis ikke, er kuren enkel: Se på dine børn. Rul med på deres eksperimenterende lege og slip fantasien fri sammen. Skub og rul efter bolde, pust fjer på gulvet, mens I ruller forbi, eller lav slalombaner på stuegulvet, mens vinden hviner udenfor. Lattergaranti. Fås i flere modeller.

Spotpriser på rullebræt
 
Fold fantasien ud her
Slip drømmene fri

12 lette tørklæder i fængende farver giver legen vinger og rummet karakter. Tilsæt musik og en knivspids fantasi. Hvem kan bevæge sig som dansende dråber? Hvem kan vise solen, der skinner? Hvem kan flyve som vinden, gro som græsset og springe som gazellen? 

Fold fantasien ud her