Foredrag om leg og nærvær i Det Kreative Hus

Kom til foredrag med Margit Laustsen torsdag d. 26. april 2012 kl. 19.00 - 21.00.

Du er inviteret med, når dagplejer Margit Laustsen fortæller i Det Kreative Hus i Mårslet v. Aarhus d. 26. april. Glæd dig til en tankevækkende aften fuld af inspiration, viden og oplevelser i pausen. 

 

Glæd dig til en fortælling af Margit Laustsen om et hus fuld af leg. Den pædagogiske filosofi Reggio Emilia er kendt for at se børn som små mennesker med mange kompetencer. Dagplejer Margit Laustsen har skabt en hverdag, der bygger på filosofiens grundtanke om, at børn har brug for nysgerrighed, fantasi og ro. Glæd dig til et foredrag om at se verden fra barnets perspektiv.

I pausen vil der være mulighed for at opleve Margit Laustsens udstilling med dokumentation og inspiration til meget mere leg. 

Du kan læse mere om Margit Laustsens syn på leg og nærvær i artiklen "Grib øjeblikket med dit barn" her

Sådan kommer du med
Arrangementet koster 100 kr. - tilmelding og køb af billet er nødvendig før foredraget, da vi har begrænsede pladser. Sted: Legeskab, Højballevej 4, 8320 Mårslet


Tid: 19.00-21.00. Kom gerne lidt før, så der bliver tid til at lege.Hold øje med Det Kreative Hus
I marts 2012 åbner Det Kreative Hus i Mårslet, fordi legen skal have et rum. Det Kreative Hus er den fysiske del af Legeskab og rammen om leg i alle dens mulige og umulige former. Her møder du udendørs musikinstrumenter, der kalder på spontansang, kunstneriske oplevelser, der vækker dine sanser og pauselege, der begejstrer unge og gamle og skærper dit syn for legen i hverdagen. Hold øje med programmet, for vi inviterer året rundt til musikalske oplevelser, brugerinddragende udstillinger, foredrag og fortællinger, der vil motivere og inspirere børn og voksne til at lege meget mere.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende aften.

 

- - - - - - - - - -