Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
Maj 2012  
Maj 2012
 
 
Legen som livsfilosofi

I maj sætter Legeskab fokus på leg og filosofi. Vi har inviteret hele to filosoffer til at rumstere og filosofere med foredrag og fortællinger i Det Kreative Hus, hvor du er mere end velkommen til at være med. Vi har også interviewet filosof og ordgøgler John Engelbrecht om legens værdier. Han fortæller, at børns mulighedsrum står vidt åbent, og han opfordrer os til at fylde det med leg, latter og poesi. Læs hele det sprudlende interview med John Engelbrecht her

 
 
 
Find din indre Picasso her
Forårskunst i det fri

Fuglene kvidrer, og græsset gror. Slå dørene op og armene ud og lad kunsten spejle legens magi i det fri. Kunst starter samtaler, stiller spørgsmål og vækker undren. Tegneplader til spotpriser fanger filosofiske streger både ude og inde.
 
 

Find din indre Picasso her
 
Del dine filosofiske tanker her
Leg med på bloggen

Børn er født forundringsparate. De forsøger at begribe verden og deres egen sammenhæng med den. Deres grænseløse mulighedsrum er en evig kilde til inspiration for os andre. Derfor sætter vi i maj fokus på leg og livsfilosofi. Vi samler inspiration fra tænkere og tumlere om legens værdier, og vi vil også gerne høre fra dig. 

Del dine filosofiske tanker her
 
Nye fans kan starte her
Bliv rap i replikken

Snakketøjet giver dagens tøjvalg en ny dimension. De farverige figurer fodrer fantasien og fylder stuen med rablende monologer. Find dit favoritdyr og få en sjovere hverdag. 


 

Nye fans kan starte her
 
 
Book en billet til filosofi og forundring her
Betal med kunst eller kontanter

Kreativitet er den vigtigste valuta i Det Kreative Hus ved Aarhus. Derfor kan du betale med håndmalede sten, hvis du vil møde filosoffen John Engelbrecht den 8. maj kl. 19.30. Foredraget koster 75 kr. - eller en smuk sten, du selv har dekoreret. Kom lidt før, så der bliver tid til at lege.

Book en billet til filosofi og forundring her
 
Få luft under vingerne her
Sæson for cykelmyg

Løbecykler i flere modeller venter på at sikre din tumling charme, selvtillid og lækkert hår. Lad hjulene snurre, mens I sammen flyver ud på ture, vær klar til at indtage den danske sommer. Spotpriser på alle modeller lige nu.

 

Få luft under vingerne her
 
Følg filosoffen her
På tur i 100 meter skoven

Filosof Lise Søelund er fuld af overraskelser, når hun holder fortælledag i Det Kreative Hus den 24. maj for børn i alderen 2-7 år og deres voksne. Tag dit barn i hånden og nyd en fortælling om Peter Plys, Ninka Ninus og Tigerdyret, der sætter fokus på venskaber og retten til forskellighed.  

Følg filosoffen her