Kunstudstilling i Det Kreative Hus

Glæd dig til et møde med Lise Aarups smukke kunstværker, når du træder ind i Det Kreative Hus i Legeskabs lokaler. Kunstudstillingen vil blive vist d. 5. - 12. september.


Glæd dig til at opleve Lise Aarups skønne kunstværker i Det Kreative Hus. Lise er en fantastisk kunstner og en inspirerende ildsjæl indenfor det musiske, hendes fokus har altid været den legende fortælling, historier og fantasi. Hendes malerier og arbejdsmetode tager sit udspring i legen og eksperimentet.

D. 5. september vil Lise Aarup vil fortælle om sine malerier og om hendes eget forhold til leg og kreative processer. Hendes udgangspunkt er at alle mennesker er kreative og fantasifulde og kan være skabende gennem leg. Leg og kunst har meget tilfælles. Vi byder velkommen i Det Kreative Hus. Læs mere om foredraget her

Sådan kommer du med
Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig, da vi har begrænsede pladser. 

Send en mail til info@legeskab.dk og skriv hvor mange pladser, du ønsker.

Sted: Legeskab, Højballevej 4, 8320 Mårslet


Tid: Fra d. 5. - 12. september

Hold øje med Det Kreative Hus
I marts 2012 åbnede Det Kreative Hus i Mårslet, fordi legen skal have et rum. Hold øje med programmet, for vi inviterer året rundt til musikalske oplevelser, brugerinddragende udstillinger, foredrag og fortællinger, der vil motivere og inspirere børn og voksne til at lege meget mere.