Foredrag og fernisering i Det Kreative Hus

Kom til foredrag og fernisering med Lise Aarup onsdag d. 5. september 2012 kl. 17.00 - 18.30.

Du er inviteret med, når kunstneren Lise Aarup holder foredrag i Det Kreative Hus i Mårslet v. Aarhus d. 5. september. Glæd dig til en inspirerende eftermiddag med foredrag om leg og kreative processer og fortælling om Lise Aarups udstillede kunstværker i Det Kreative Hus. 

Lise Aarup er en fantastisk kunstner og en inspirerende ildsjæl indenfor det musiske, hendes fokus har altid været den legende fortælling, historier og fantasi. Hendes malerier og arbejdsmetode tager sit udspring i legen og eksperimentet. Lise Aarup har i flere år undervist pædagoger i kreative processer, fantasi, leg og kreativitet.

Denne eftermiddag vil Lise Aarup vil fortælle om sine malerier som er udstillet i Legeskabs lokaler og om hendes eget forhold til leg og kreative processer. Hendes udgangspunkt er at alle mennesker er kreative og fantasifulde og kan være skabende gennem leg. Leg og kunst har meget tilfælles.

Læs mere om Lise Aarup her

Sådan kommer du med
Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig, da vi har begrænsede pladser. 

Send en mail til info@legeskab.dk og skriv hvor mange pladser, du ønsker.

Sted: Legeskab, Højballevej 4, 8320 Mårslet


Tid: Onsdag d. 5. september kl. 17.00-18.30.


Hold øje med Det Kreative Hus
Det Kreative Hus er åbnet i Mårslet, fordi legen skal have et rum. Huset er den fysiske del af Legeskab og rammen om leg i alle dens mulige og umulige former. Her møder du udendørs musikinstrumenter, der kalder på spontansang, kunstneriske oplevelser, der vækker dine sanser og pauselege, der begejstrer unge og gamle og skærper dit syn for legen i hverdagen. Hold øje med programmet, for vi inviterer året rundt til musikalske oplevelser, brugerinddragende udstillinger, foredrag og fortællinger, der vil motivere og inspirere børn og voksne til at lege meget mere.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende aften.