Kunstudstillingen "Venskab" af en gruppe børn og ældre

Kunstprojektet "Venskab" er under opbygning.

Projektbeskrivelse: Børn og ældre udstiller kunstværker i Det Kreative Hus.

Projekt under opbygning:

I september satte Legeskab fokus på Kunsten. Vi har en drøm om at få børn og ældre til at mødes og inspirere hinanden med fortællinger om deres tanker bag skabelsen af et kunstværk. For børn og ældre beriger hinanden. Derfor vil vi sende en invitation til en gruppe børn og ældre til et generationsmøde med kunsten som bindemiddel.

Vi har startet en bevægelse, der skal få mange flere til at lege meget mere. I vores kunsttema sætter Legeskab fokus på det kunstneriske udtryk som et af legens mange bindeled. Vi vil belyse kunsten fra mange vinkler og bl.a. bruge den til at bygge bro mellem børn og ældre.

Målet med initiativet er at vise, at vi alle har noget væsentligt at bidrage med på tværs af alder, erfaring og kompetencer.

Kunsten starter samtaler, stiller spørgsmål og vækker undren. Den er et universelt sprog, der kan bruges til at undersøge det, mennesker har til fælles. Børnene og de ældre bliver derfor stillet samme opgave: de skal inspirere hinanden ud fra temaet ”venskab”.

Temaet er venskab, men formen er fri.

Tid: Kunstværkerne vil være udstillet med navn og alder i Det Kreative Hus.

Hold øje med Det Kreative Hus
I marts 2012 åbnede Det Kreative Hus i Mårslet, fordi legen skal have et rum. Hold øje med programmet, for vi inviterer året rundt til musikalske oplevelser, brugerinddragende udstillinger, foredrag og fortællinger, der vil motivere og inspirere børn og voksne til at lege meget mere.

Sådan kommer du med

Kunstudstillingen er gratis, vi har åbent efter aftale mandag-fredag mellem 9 og 15 send en mail til info@legeskab.dk eller ring på 70702035 og lav en aftale.

Sted: Legeskab, Højballevej 4, 8320 Mårslet