Kunstudstilling af Thomas Kruse

Billedkunstner Thomas Kruse udstiller kunstværker i Det Kreative Hus.

Glæd dig til et møde med Thomas Kruses kunstværker, når du træder ind i Det Kreative Hus i Legeskabs lokaler. Udstillingen vil blive vist fra onsdag d. 23. maj. 


Billedkunstner Thomas Kruse har arbejdet med børn og kunst i en menneskealder. Siden 1978 har han udviklet børnekulturprojekter og udsmykket skoler og institutioner sammen med børn. Han arbejder som grafiker med plakater, illustrationer, pladeomslag, postkort, logo mm. Har illustreret børnebøger, skønlitteratur og fagbøger. Arbejder med scenografi og teaterprojekter og med udsmykningsprojekter, hvor børn, beboere, brugere og indvandrere deltager. Har siden 1980 udført kunstneriske udsmykningsprojekter på mere end 150 skoler og institutioner i Danmark og i udlandet. To mosaikpyramider til Billund Skulpturpark 2008 i samarbejde med Billund Billedskole.  I 2007 kunstner og koordinator i  børnekunstprojekt ’Hav til Hav’ i Region Midt, organiseret af Kulturprinsen, Viborg, med ca 8.000 børn. Kunstner på Børnekulturprojektet ’Den Levende Fortællings Rum’ i Viborg og Århus i samarbejde med Kulturprinsen,Viborg, Teater Carte Blanche og Syddansk Universitet, 2007-2011. Skulptur og udsmykning ved Skødstrup Skole 2010-11.

Vi er glade for at kunne præsentere Thomas Kruses kunstværker i Det Kreative Hus - du kan læse mere om Thomas Kruse i artiklen "Jeg lover at lege, så længe jeg lever!" her

Sådan kommer du med
Kunstudstillingen er gratis, vi har åbent efter aftale mandag-fredag mellem 9 og 15 send en mail til info@legeskab.dk eller ring på 70702035 og lav en aftale.

Sted: Legeskab, Højballevej 4, 8320 Mårslet


Tid: Kunstværkerne vil være udstillet i Det Kreative Hus til d. 4. september.

Hold øje med Det Kreative Hus
I marts 2012 åbnede Det Kreative Hus i Mårslet, fordi legen skal have et rum. Hold øje med programmet, for vi inviterer året rundt til musikalske oplevelser, brugerinddragende udstillinger, foredrag og fortællinger, der vil motivere og inspirere børn og voksne til at lege meget mere.