Konsulenthuset

I konsulenthuset løser Mette Schmidt-Laugesen opgaver, der øger fokus på legens værdier.Mette Schmidt-Laugesen er stifter og indehaver af kreativitetshuset Legeskab, hvis største mål er at gøre Danmark til en legende nation.

Legen skaber glæde, samarbejde og nye relationer. Derfor er der al mulig grund til at tænke legen ind i hverdagen. Som stifter og indehaver af Legeskab, hvis største mål er at gøre Danmark til en legende nation, tilbyder jeg rådgivning på konsulentbasis til virksomheder, institutioner og andre, der ønsker viden, sparring eller ideudvikling, der kan få legen til at vokse omkring jer.

1) Idéudvikling
Tumler I med et projekt, der vil have gavn af at komme i kontakt med en legende og kreativ tilgang? Få hjælp til at knække koncepter, udtænke produkter mm., der har legen som omdrejningspunkt.

2) Kreativ sparring
Få sparring og ny kreativ benzin til projekter, der er gået i stå eller kørt fast. Vi kan fx sammen udvikle legekoncepter på arbejdspladser, i venteværelser eller leg i bybilledet.

3) Foredrag og workshops om legens mulighedsrum
Jeg kommer gerne og sætte legen i fokus hos jer. Enten gennem fortællinger om alt det, legen kan og gør, eller via konkrete eksempler på, hvordan legen kan åbne op som igangsætter, øjenåbner og relationsskaber.


Kontakt Mette Schmidt-Laugesen på msl@legeskab.dk eller på 26828382 for at høre nærmere om priser og indhold.


Hvad er det Legeskabs konsulenthus kan?
Det er i mødet med andre mennesker, at de bedste ideer udspringer. Jeg er god til at se muligheder i såvel nye som etablerede projekter med legen som omdrejningspunkt. Legen kan konceptualiseres i større projekter og tænkes ind på flere niveauer. Når det handler om leg, skal vi ikke lade os begrænse, men konstant være i bevægelse og nytænke. Leg er en proces i evig bevægelse. Jeg er god til at tænke legen ind nye steder og til at se tingene fra skæve vinkler. Legen findes alle steder, men den skal synliggøres, før vi for alvor forstår fantasiens og kreativitetens værdier.

Se udvalgte referencer her.

Du kan læse mere om Legeskabs værdisæt her

Legeskab ©