Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
Juni 2012  
Juni 2012
 
 
Den musiske leg

Legen er et frirum. Et sted, hvor vi kan give slip på det, vi ellers gerne vil imponere andre med. Her kan vi synge højt og skævt og mærkeligt. Jazz-musikeren Sille Grønberg ser legen som vores mest nærværende rum. Musikken og kunsten lærer os at være i nuet og følge de impulser, vi får. Læs hele vores interview med Sille, der fik musikken foræret af sine forældre her

 
 
 
Legerabat til alle
Klokkeklang & fuglesang

Flyt musikken ud i det fri og spil en symfoni for fugle på træk og bier i hæk. Klingende koklokker på maghognitræ til ophæng på mur. Spotpriser lige nu - men skynd dig - skønne klokker får hurtigt ben at gå på!

Legerabat til alle
 
Start en dansuenza her
Chachacha

Sille Grønberg spiller for, når disse 8 sange i Djanzz´ veloplagte stil ruller gennem stuen. Djanzz er jazz for børn og deres voksne. Overgiv jer til fransk sigøjnerswing, brasilianske danserytmer, elefantkædedans og musse-chachacha. Så ryster vi rumpetterne!

Start en dansuenza her
 
Læs bloggen, se filmen, elsk livet!
Smilets melodi

Jeg elsker hverdagen og dens lommer af magi. Ligger dagligt på lur efter den lille afvigelse, der vækker vores undren og får os til at mærke efter. Nyd denne lille fantastiske film fra Metroen en tilfældig morgen, hvor dagen pludselig fik en lyd, og smilene bredte sig fra hver en kant. Jeg tror, de blev hængende hele dagen. 

Læs bloggen, se filmen, elsk livet!
 
 
Leg med lyd
Trummerum

Vores trommeklangkasser har en klang så sprød, en puls så blød og en lyd så sød, at fødderne må danse og hovederne sanse. Lige nu har vi tilbud på små og lidt større klangkasser.
 

Leg med lyd
 
Få flere strenge at spille på her
Luftguitar

Snakketøjet er begyndt at synge. Yndlingstrøje til guitarhelte i alle størrelser, der nu kan starte den svedigste rockkoncert hvor som helst. Tag musikken med på stranden, hjem til mormor eller ud i haven og spil en solo.
 

Få flere strenge at spille på her
 
Få en sanseoplevelse
Hvilken farve har din lyd?

Lad musikken tone ud i legens magi. Regnbueklokkespillet er pentatont stemt og en fryd for sarte ører. Hver tone fortæller en historie om farver og fest - lad tankerne vandre som tonernes gæst. Flere modeller til spotpriser.

 

Få en sanseoplevelse