Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
Juli 2012  
Juli 2012
 
 
Sommerstemning og 20 % solskinsrabat på alle varer

Ferien fylder alle sanser. Vi genkender lyden af sommerlatter og silkekjoler. Smagen af is og boblende fnis. Næsen dufter solbær, og fingrene vil have stikkelsbær. Tiden står stille, og kravene er milde. Dagene er dovne, og hyggen er gæst. Det er sommer! Vi jubler og lover 20 % rabat på alt legetøj til og med d. 15. juli til alle legekammerater, der modtager vores nyhedsbrev. Indtast rabatkoden "sommerleg", så fratrækkes rabatten automatisk. Kender du flere, der vil lege med og modtage vores nyhedsbrev, må du gerne invitere....

 
 
 
Byg en hemmelig hule her
Gyng i hule

Sæt telt på din originale Sansegynge og få sommerens bedste hule til hemmeligheder, havregrynskager og historier. Vælg rødt, sort eller sandfarvet og gør dine børn rundtossede af lykke.  

 

Byg en hemmelig hule her
 
Få nye hjul her
Få vind i håret

Rul gennem de lune sommerdage på dette rullebræt med styreevne. Vi giver 20 % rabat på tilbudsprisen - få sommerens bedste susetur.

 

Få nye hjul her
 
Del en sommerstemning
Besøg bloggen

Vandpytter, rysteribs og røgsignaler. Bloggen emmer af sommer lige nu. Giv os dit bud på sommerens bedste lyde, dufte og smagsoplevelser. 

 

Del en sommerstemning
 
 
Syng programmet her
Toner i Det Kreative Hus

Musikskolen Laura flytter ind i Det Kreative Hus til glæde for alle aldre. Vi inviterer babyer, børn og bedster til at danse, sanse og synge med krop og hjerte. Kom og bliv en del af anderledes musikoplevelser til vores sangaftener og dansefester.
 

Syng programmet her
 
Nye bObles fans kan starte her
Start en zoo

Inviter myreslugeren, elefanten, krokodillen, fisken og hvalen fra bObles hjem og lege - slå til nu og fyld huset med hele familien. Der er 20 % mere leg til dig og alle dine venner lige nu!
 

Nye bObles fans kan starte her
 
Tag et ekstra hvil her
Hæng ud

Brug solskinsrabatten på en hængekøje, der forlænger sommeren og blidt lukker sig om lykken. Hvil i skyggen af et træ, læs højt til et kor af fugle eller find det perfekte gemmested, når der skal vaskes fødder og renses ører. Kuk-kuk!

Tag et ekstra hvil her