Jonas "Pindhund" Hallberg gæster Det Kreative Hus

Kom til foredrag med Jonas "Pindhund" Hallberg onsdag d. 29. august 2012 kl. 19.30 - 21.00.

Du er inviteret med, når den kreative ildsjæl Jonas "Pindhund" Hallberg underholder i Det Kreative Hus i Mårslet v. Aarhus. Glæd dig til en inspirerende aften fuld af legende fortællinger. 


"Mit liv ER en leg og det er sgu´ alvorligt! Med leg skal land bygges og JA! Man kan lege sig til succes".

Jonas Pindhund leger sig gennem hverdagen. Derfor har vi inviteret ham til at holde foredrag om sin kreative tænkning. Glæd dig til at møde ham og hans fortællinger om det legende liv. Jonas Pindhund har gennem 7 år som kreativ TOP-chef på Smukfest i Skanderborg leget sig gennem hverdagen for at nå kulminationen Antidagligdagen hvert år i den 2. weekend i august. Unikke oplevelser til et publikum midt i naturen som skal virke første gang, ofte finansieret af sponsorer, som sammen med publikum kræver valuta for pengene.

Jonas er i dag selvstændig iværksætter i "Ikke en Pind", hvorfra der er løst kreative opgaver for de største danske virksomheder. Jonas sidder desuden med i en række bestyrelser, bl.a. Kulturnat Aarhus og Pumpehuset i København.


Glæd dig til et unikt foredrag med en mand, der arbejder efter kendte metoder som ’3 mand frem for en enke’ og ’1 skridt og 7 spytklatter og så går vi i ring......HEY!’
Læs mere om Jonas "Pindhund" Hallberg her

Sådan kommer du med:
Vi gentager forårets succes med at lege med betalingsformen denne aften. Du kan derfor betale med kreativitet eller kontanter til dette arrangement. Du bestemmer selv prisen, hvis du vil betale med kontanter. Vælger du at betale med kreativitet, er det op til dig, om du vil give en håndmalet sten, et lille maleri, en sang eller noget helt fjerde. Husk – kreativitet den vigtigste valuta i Det Kreative Hus!

Tilmelding er nødvendig før foredraget - send en mail på info@legeskab.dk så reserverer vi det ønskede antal pladser. 

Sted: Legeskab, Højballevej 4, 8320 Mårslet


Tid: 19.30-21.00. Kom gerne lidt før, så der bliver tid til at lege.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende aften.

- - - - - - - - - -