Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
Januar 2013  
Januar 2013
 
 
Tøm butikken og kys bevægelsen

Kære læser. Jeg sælger ikke længere legetøj. Jeg skaber leg. For legen er ikke en funktion af dit legetøj, men et produkt af din fantasi. Den er en værdifuld ressource, vi skal vokse med og folde ud, fra vi fødes, til vi dør. Derfor har Legeskab altid været mere end en legetøjsbutik. Vi er et videnshus, der udfordrer fantasiens væsen. Et kreativt hus, der inspirerer børn, voksne og gamle med musik, motorik og kunst. Og en tankegang, der kan få legen til at vokse i hjem, virksomheder og institutioner. Nu lukker jeg for salget af legetøj, så jeg kan få tid og plads til at plante de tanker og ideer, der kan skabe leg og kreativitet i alle hjørner af Danmark. Det er et valg drevet af kærlighed til legens væsen og en stadig stigende efterspørgsel efter den kreative tankegang, der kan skabe forandring for store og små i Danmark. Jeg glæder mig! Og jeg fejrer beslutningen med en fest, hvor du kan komme og tømme hylderne og købe verdens skønneste legetøj til næsten ingen penge. Læs mere her

 
 
 
Klik og bliv glad
Tøm hylderne og gør et kup

Shoppen lukker inden længe, men legebevægelsen er kun lige begyndt. Det sidste legetøj trutter og trasker på hylderne i håb om at finde et kærligt hjem. Og det er billigt til salg. Fang en nedsat sok eller yndlingsblusen fra Snakketøjet, skru op for vinterhyggen med de sidste Sansegynger, puder og hængekøjer, eller dans solen frem til lyden af klokkespil og børnejazz. Klik med og hjælp os med at gøre plads til nye lege i lokalerne.
 

Klik og bliv glad
 
Hvad skal vi lege?
Pluk en idé hos Mette

Jeg vil bygge bro mellem unge og gamle og styrke sammenhængskraften i et samfund med alt for mange ensomme. Jeg vil gøre det sjovere at stå i kø, åbne glædesgallerier og indføre samfundsgavnlige p-bøder. Og bedst af alt: jeg er ikke alene! Lige nu er jeg i dialog med beslutningstagere, meningsdannere, politikere, iværksættere og ildsjæle over hele landet, der vil bruge legen og kreativiteten som omdrejningspunkt for positiv forandring. Jeg tilbyder inspiration, foredrag, workshops og rådgivning på konsulentbasis til virksomheder, institutioner og andre, der ønsker hjælp til at få legen til at vokse i verden. 
 

Hvad skal vi lege?
 
 
Få mere leg for pengene her
Kom til fest i Det Kreative Hus

Vi rydder butikken og skaber plads til kreativiteten. Kom til legefestival i butikken i Mårslet ved Aarhus i weekenden 1., 2. og 3. februar fra kl. 9 - 14. Her kan de heldige købe billige borde, skønne klovnestole, unikke gyngedyr og bogreoler fulde af leg og fortællelyst. Vi har også stadig den originale Sansegynge m. pude på lager. Tag børnene med, tøm hylderne og få en skøn dag med familien.
 

Få mere leg for pengene her
 
Lad os nytænke alderdommen!
Glæd dig til at komme på plejehjem!

I legen er alting muligt. Derfor leger børn, fra de slår øjnene op, til de falder omkuld på puden. Men slutter legen, når barndommen er forbi? Som legeskaber vil jeg nytænke alderdommen og gøre livets slutning lige så fuld af liv og glæde som begyndelsen. Den tanke planter jeg lige nu hos rigtig mange mennesker i Danmark. Jeg har været i radioen, i Folketinget og i avisen for at diskutere perspektiverne. Lokalaviserne i Aarhus folder fortællingen om legens værdier for børn og gamle smukt ud her. Fortsættelse følger! 
 

Lad os nytænke alderdommen!