Legetøj der giver sunde og glade børn

 

Velkommen til en verden af kreativitet og kvalitet. Her finder du særligt udvalgt legetøj, der taler til alle børns sanser og vækker deres undren. Tumledyr, Snakketøj, Klangkasser og Sansegynger, der stimulerer til fællesskab og fantasi, og som kan bruges på mange måder og af børn i alle aldre. Alt kan ske i det legerum, Legeskab åbner. Vi håber, at du og dine børn vil føle jer velkomne.

 

"Barnet har hundrede sprog, hundrede hænder, hundrede tanker, hundrede måder at tænke, at lege og at tale på" Læs hele Loris Malaguzzi's smukke digt her

 

Solen skinner! Fyld lommerne med rosiner og rasleæg. Find en eng, tøm lommerne og slip musikken fri i det fri. Ryst fødderne, rist fregnerne og syng i vilden sky.
Find inspiration her

Klar til skolestart

 

Køb en bObles Orm til kampagnepris. Vi vedlægger lige nu et skønt stribet bObles penalhus gratis OG tilbyder fragtrabat på alle bObles bestillinger bortset fra mini tumledyrene.

Glade og nysgerrige børn er Danmarks råstof

 

Legeskab har interviewet lektor, konsulent og foredragsholder Ann Elisabeth Knudsen om legens værdier.


Læs hele artiklen »

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyheder og tilbud først

 

Hos www.legeskab.dk sætter vi fokus på kvalitetslegetøj, der understøtter barnets udvikling. Vi har valgt at forhandle særligt udvalgt kvalitetslegetøj, der skal udfordre og udvikle barnets nysgerrighed, kreativitet og fantasi.

 

Tilmeld dig vor nyhedsmail og få nyheder og aktuelle tilbud i din mailboks blandt de første. Vi udsender nyhedsmail hver måned, og du kan når som helst framelde denne service.

 

 

 
Navn
E-mail
Categories


Køb trygt

Legeskab er godkendt hos PBS og behandler oplysninger fortroligt

Læs mere »