Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
December2 2012  
December2 2012
 
 
Forventningens glæde

December er ladet med konfekt og kagehuse, juleklip og klisterier. Billeder, der skal i rammer, limpistoler og hæfteklammer. Verdens bedste forklæde ruster dit barn til alle julens sysler. Forklædt som nisse kan små og store fordybe sig i legens magi. Fås med og uden ærmer til små og store armbevægelser. Læg pensler og pastelkridt i kurven og hold en kreativ juleferie.

Årets sidste nyhedsbrev inspirerer til gaveregn båret af leg, malekunst, motorik og musik.
Husk du kan bestille helt frem til den 20. december kl. 12 og stadig få pakkerne leveret til døren, så de kan trilles på plads under træet.  

 
 
 
Start en legesyg zoo
Hold julefest med bObles

bObles er fantastiske og nu også elastiske. Den dejlige Donut er smuk, sjov og sansende. bObles er årets julegavehit, og er du dus med dyrene, kan vi også tilbyde snabler, hvaler, næbdyr og krybdyr. bObles er tænkt og udviklet i børnehøjde. Det mærkes. Husk at du får fragtfri levering, når du lægger bObles i kurven.
 

Start en legesyg zoo
 
Stimuler alle sanser her
Et barn er født

Hvad kan glæde små nysgerrige fingre den allerførste jul? Find gaven, der tester babys sanser. Små venner, man kan nulre, stabeltårne, der kan vælte, rangler, der kan ryste, og sokker, der kan snakke. Gør den første jul til et eventyr af farver, former og toner. 
 

Stimuler alle sanser her
 
Fyld juledagene med leg
Inspirerende mandelgave

Giv en mandelgave, der spreder leg hele året. Tina Dalbøges bog er en rigdom af kreative indfald, der kalder på skabertrangen og minder os om, at kreativitet handler mere om samvær og proces end om resultat. Tøm skabene, slå op i bogen og fyld en eftermiddag med sære universer og skøre karakterer. Lige nu: 50 kr. Spar 249,- 

Fyld juledagene med leg
 
 
Vælg en gyngende gave
Gyng julen ind

Vælg møbler i børnehøjde til dine yndlingsbørn. Lad de mindste rokke om juletræet på solide, charmerende og miljøvenlige gyngedyr i birk, der lyser af latter. Giv motorikken et puf og stuen et løft. Lige nu til julepris.  

 
 

Vælg en gyngende gave
 
Giv fantasien vinger
Gå i vinterhi

Vi glæder os i denne tid. Drømmer om en jul så hvid. Fuld af kys og rig på tid. Må vi anbefale en tidsrøver? Hæng Sansegyngen op og hold efterjul lige der. Med huler, hygge og højtlæsning. Sansegyngens runde favn er som skabt til salig fred. Ahhh! 
 

Giv fantasien vinger
 
Vælg takt og tone her
Englelyd og dansefryd

Læg musik under træet og syng julen ind. Musikglæden vokser hos børn, der har adgang til instrumenter og er omgivet af voksne, der har lyst til at synge og danse. Vi tilbyder klokkespil og klangkasser, hverdagspoesi og vuggeviser. Spil selv eller syng med. Her er musik for små og store, øvede og nybegyndere. 
 

Vælg takt og tone her