Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
December2 2011  
December2 2011
 
 
Glædelig jul og Legeskab i P4

Måske var du en af de mange, der hørte os fortælle om bObles, leg og børns fantasi i P4 for nylig? Så ved du også, hvorfor bObles er elsket af både børn og voksne. Vi giver fragtrabat på kr. 65,- til alle, der lægger bObles under træet i år. Og husk! Du kan købe julegaver hos Legeskab helt frem til den 21. december kl. 12. Så lander dine pakker smukt pakket ind ved døren til tiden - legende let. Mød hele familien bObles her 

 

 
 
 
Start kuglelegen her
En legebevægelse er født

Den 2. december var Legeskab i P4 for at fortælle om lykken ved leg. Læs vores blogindlæg her eller genhør programmet, hvor vi fortæller om legens magi, balancebrættes kreativitet og ønsket om at gøre Danmark til en legende nation. 

Start kuglelegen her
 
Få gang i snakken her
Hold jul i snakketøjet

Julens skæggeste gaver er bluser, der fodrer fantasien. Spil luftguitar, græd krokodilletårer eller skræm livet af mor med de vildeste hajsokker. Snakketøj er alle børns yndllngstøj - lige nu til JuleRabatPriser.
 

Få gang i snakken her
 
Væk din indre Picasso her
Mandelgave eller åndehul?

Tegnebrættet er en mobil oase for børn og voksne. Tag brættet ved hånden og farver i lommen, find en krog og slip kreativiteten fri. Skaber ro i juledagene og glæder både mor og moster, børn og bedste.
 

Væk din indre Picasso her
 
 
Bliv konge for en dag her
Spejl juleglæden

Lad fantasien blomstre i spejlslottes univers. Spejl kreativiteten, lyset og glæden i de fine rum, som barnet selv fylder ud. SpejlSpotPris lige nu.
 
 

Bliv konge for en dag her
 
Vælg gynger og puder her
Gyng julen ind

Alle børn elsker at gynge. Bevægelsen beroliger sindet og giver fantasien vinger. Verdens mest vidunderlige gynge skaber tryghed for de mindste og udfordrer de store. Få tilbud lige nu på den originale Sansegynge - lykkegaranti fra 0 år til 100 kg.

Vælg gynger og puder her
 
Lav vatnisser, trylleløver og julehjerter her
Saml familien i Det kreative hjørne

Hent inspiration til julehyggen i Det kreative hjørne eller på facebook, hvor Tina Dalbøge giver skønne juletips og forsøder ventetiden med ideer til pynt og hjemmegjorte gaver. 
 

Lav vatnisser, trylleløver og julehjerter her