Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
December 2012  
December 2012
 
 
Pakkeleg i december

December er ladet med luciaoptog og nissevandring, og vi gør vores bedste for at gøre dine lister til en leg. Vi anbefaler gyngende gaver i år. At gynge er en grundleg, der leges af børn i alle kulturer med samme begejstring over alt. Sæt et telt på gyngen og få en julehule. Læg den blødeste pude i gyngen og få en rede så sød. Og hvis gyngen endnu ikke er landet hos jer, kan puden vække lykke i sig selv. Læg den på gulvet og lad fantasien forvandle den til en ø, en båd eller et kongerige. Start pudekampen her

 
 
 
Læg julefred under træet
Gå i vinterhi

Vi glæder os i denne tid. Drømmer om en jul så hvid. Fuld af kys og rig på tid. Må vi anbefale en tidsrøver? Hæng op og hold efterjul lige der. Med huler, hygge og højtlæsning. Salig fred. Ahhh! 
 

Læg julefred under træet
 
Bevæg husets børn her
Glade jul

Gyngedyr spreder glæde. Hop ud i legen på Gynguro eller sejl på det åbne hav med Rokkedille. De smukke dyr i birk og kernelæder giver motorikken et puf og stuen et løft. Formgivningen pynter i alle rum, og bevægelsen beroliger alle børn. Leveres som samlesæt i fin lille kuffert. Skarpe julepriser lige nu, begrænset parti.

Bevæg husets børn her
 
Mulighedsrummet står vidt åbent
Prishop på julens gaver

Vi har leget med priserne på årets advents- og julegaver. Gå på opdagelse på hylderne og få meget mere leg for pengene. Vælg glade sokker til sure tæer, hverdagspoesi til mørke morgener, trommeklangkasser til rytmiske hænder og gyngeture til eventyrlystne kroppe. Her er gaveregn til de fleste. Hohoho! 

Mulighedsrummet står vidt åbent
 
 
Start en legesyg zoo
Dans julen ind på bObles

Det vrimler med fantastiske juleideér fra bObles. Skildpadden er årets julegaveidé, du kan stadig nå at få en eller flere padder under træet. Husk fragtfri levering hvis du lægger en bObles i kurven.

Start en legesyg zoo
 
Fyld juledagene med leg
Farvespil i julens tegn

Regnbuen er fuld af magi. Den er en åbenbaring af leg med lys og farver. De enkle buer kan kombineres på et utal af måder og danne mange mønstre. Magiske julelege til husets mindste skat? 
 
 
 

Fyld juledagene med leg
 
Vælg de vildeste gaver
Teaterleg med spidse tænder

Gør dagens påklædning til en juleleg. Snakketøjet udfordrer krop og forestillingsevne. Knur ad risengrøden, vis tænder ved morgenbordet og gør decemberdagene korte med teatersport. Nyd en pebernød og de skarpe priser. Grrrr! 
 

Vælg de vildeste gaver