Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
December 2011  
December 2011
 
 
Pakkeleg i december

December er ladet med luciaoptog og nissevandring, og vi gør vores bedste for at gøre dine lister til en leg. Vi anbefaler gyngende gaver i år. At gynge er en grundleg, der leges af børn i alle kulturer med samme begejstring over alt. Læg den blødeste pude i gyngen og byg en rede så sød. Og hvis gyngen endnu ikke er landet hos jer, kan puden vække lykke i sig selv. Læg den på gulvet og lad fantasien forvandle den til en ø, en båd eller et kongerige. Start pudekampen her

 
 
 
Vælg dit favoritdyr her
bObles i blide nye farver

bObles er prisbelønnet legetøj i verdensklasse. De elskede dyr fås nu i douce farver som blå og jade. Hop med på bølgen og hold krokodilleræs i stuen mellem jul og nytår. Husk nul fragt så længe, der ligger bObles i kurven.

Vælg dit favoritdyr her
 
Find jeres yndlingslyd her
Få bedste op af stolen

Trommeleg er en lykkelig leg. Trommen lærer barnet puls og rytme. Den lyser af energi og giver familien en nyt sprog. Spil for, spil med eller spil op til dans. Vælg blandt trommeklangkasser i flere størrelser og klange, der klæder julens sange. 

Find jeres yndlingslyd her
 
Vælg farve og størrelse her
Forklædt som nisse

Den bedste jul er en klistrejul. Vi har forklædet, der ruster dit barn til konfekt og peberkagehuse og klæder det på til juleklip og -klisterier.
 

Vælg farve og størrelse her
 
 
Rul igennem her
Rul rundt om træet

Rul på nye eventyr med dette rullebræt, der fordeler energi i kroppen og får bugt med spiloppen. Du kan sidde på det og sparke dig frem eller ligge på det og drømme dig hen. Lige nu rabat på rul.
 

Rul igennem her
 
Fyld julesokken op her
Sig det med farver!

Psst! Her er adventsgaven, der får julens hjerter til at smelte. Tykke pastelkridt i klare farver fylder ventetiden frem til jul og lover lykke under træet eller i juleposten. Intet glæder et (bedste)moderhjerte mere end skønne tegninger fra de små. 

Fyld julesokken op her
 
Kig forbi og tag en ven med
Kom i julestemning

Legeskab lander hjemmelavede juleideer og sprøde kageopskrifter i Det kreative hjørne og på facebook i hele december. Kig forbi og få en sød idé.

Kig forbi og tag en ven med