Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
August 2012  
August 2012
 
 
Kan vi lege os til mere innovation?

I august sætter Legeskab fokus på sammenhængen mellem leg, kreativitet og innovation. Vi har inviteret ildsjælen Jonas Pindhund Hallberg og interviewet tænkeren Lars Geer Hammershøj, der forsker i legen som kreativ dannelsesproces. Lars fortæller, at legen kan lære os at tænke ud af boksen. For når børn og voksne leger, involverer vi os med en verden, der er større end den, vi kender. I den proces høster vi nye erfaringer og danner os som mennesker. Læs med og hør, hvordan vi vokser, når vi overskrider os selv i legen her

 
 
 
Bliv mester i kombinatorik her
Kreative klodser

Sakol klodserne kan kunsten at sætte fantasien fri. De fem enkle former i træ og velcro fodrer fingre, hjerne og hjerte og inspirerer til sære universer. Klodserne styrker finmotorikken og den abstrakte tænkeevne og strækker smilebåndet hos store og små. Oplagt til kreativ leg ude, hjemme og undervejs. Fås i sæt med 5 og 10 klodser. 
 

Bliv mester i kombinatorik her
 
Bliv herre over regnen her
Regnvejrslykke

Den lille charmetrold med det uimodståelige navn lover spontansang i badet. Regnbolden Pluï kan både bruse, boble og fløjte, og den er så sprøjtende fuld af leg, at man rent glemmer at hade at vaske hår. Vandleg og sangleg til alle.
 

Bliv herre over regnen her
 
Bliv sommerfugl for en dag her
Tryl med tørklæder i alle farver

Kreativiteten er en af menneskets mest værdifulde ressourcer. Fold den ud med 12 florlette tørklæder i farvestrålende nuancer og skab en verden af fabeldyr og former. Tilsæt musik og glæd jer over hverdagens poesi.

 

Bliv sommerfugl for en dag her
 
 
Bestil din billet til foredraget her
Om beslutsomhed og speed art

Jonas Pindhund Hallberg leger sig gennem livet. Men leg er en alvorlig sag for den handlekraftige ildsjæl, og der er aldrig langt fra kreativ idé til beslutsom handling. Hvad driver det legende menneske, og hvordan får han så mange med i sine projekter? Vi har inviteret Jonas til at holde foredrag om sin kreative tænkning i Det Kreative Hus den 29. august. Husk at du også denne aften kan betale for din entre med kreativitet. 

Bestil din billet til foredraget her
 
Styrk jeres fokus her
Brug benene og leg med

Små og store kroppe har brug for legetøj, der giver kropslige erfaringer. Pedalo er en gave til alle, der har glemt, hvordan man leger. Lær det igen med denne klassiker, der styrker motorik og koordinationsevne og holder alle over 6 år på dupperne. 

Styrk jeres fokus her
 
Få kreativ inspiration til sommerpris her
Forny fantasiens mulighedsrum

Børns kreative potentiale er grænseløst, men mange voksne har glemt, hvordan man bruger fantasien. Tina Dalbøge hjælper dig med at huske det igen. Hendes bog gør det lettere at være voksen og sjovere at være barn. Samværet omkring den kreative proces er en gave til børn og voksne.

Få kreativ inspiration til sommerpris her