Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
April2 2012  
April2 2012
 
 
Grib øjeblikket sammen med dit barn

I april sætter Legeskab fokus på nærvær og børns fantastiske evne til at strække tiden og fordybe sig i det, de er optaget af lige nu. Vi har interviewet dagplejer Margit Laustsen, der har indrettet hjemmet og haven som ét stort mulighedsrum for leg og læring gennem bevægelse, berøring og opdagelse. Vi bringer her vores artikel med hendes fortællinger om et hus og en have fuld af leg. Læs interviewet med Margit Laustsen og få idéer til at gribe hverdagens øjeblikke her
 

 
 
 
Gå på legeudsalg her
Du får stadig 10 % mere leg

I anledning af forår og kreativ udvidelse på Legeskabs loft får du stadig 10 % ekstra rabat på alle varer under udsalget, der varer frem til den 16. april. Kom og kig efter Bilibo og brusebolde, balancecirkler og løbecykler, karsehuse og filtkøller. Der er også noget til jer!
 

Gå på legeudsalg her
 
Hæng ud i hængekøjestol her
Lykkefanger

Hank op i et barn og en bog og hop op i en køje, der giver plads til at fordøje nuets og nærværets kraft. Læs, lyt og lev livet. Ahhh!

 

Hæng ud i hængekøjestol her
 
Del dine tanker om nærværet her
Inspirer til nærvær i april

Hos Legeskab tror vi på, at nærvær er alle børns valuta. Det er en værdifuld gave, de giver os hver eneste dag, og som vi skal gøre os umage for at pakke ud og sætte pris på. Derfor sætter vi i april fokus på legen med nærværet. På bloggen samler vi viden og inspiration om nuets og nærværets kraft fra dagplejere, pædagoger, mødre og fædre, der forstår at gribe øjeblikket med børn. Vi vil også så gerne høre fra dig. 

Del dine tanker om nærværet her
 
 
Bestil din billet til foredraget her
Mød en af nærværets mestre

Det Kreative Hus byder velkommen til Margit Laustsen, der holder foredrag om leg og nærvær den 26. april. Margit har skabt en hverdag, der bygger på den pædagogiske filosofi Reggio Emilia. Grundtanken er, at børn har brug for nysgerrighed, fantasi og ro. Glæd dig til at opleve verden fra barnets perspektiv.

Bestil din billet til foredraget her
 
Hug en hæl og klip en tå her
Teaterleg med sokkedyr

Gå på jagt efter de skønneste strømper, der gør sure tæer søde og starter en gang teatersport over aftensmaden. Hvis jeg er Kong Sok, kan du være den onde Sir Klip Klap?
 

Hug en hæl og klip en tå her
 
Prøv lykken her
Farvespil

Regnbuen er fuld af magi. Den er en bro, der forbinder guder og mennesker, og for enden findes en guldskat. Regnbuen af træ er en åbenbaring af leg med lys og farver. De enkle buer kan kombineres på et utal af måder og danne mange mønstre. Måske magi til din egen lille skat?

 

Prøv lykken her