Logo, Legeskab, Unik og kreativ leg Unik og kreativ leg  
April 2012  
April 2012
 
 
Sommer i sigte og spotpriser på Sansegynger

Kan du mærke det? Lyset og de lune nætter vender tilbage. Vi fejrer forårets komme med at synge om kap med solsorten i Sansegyngens runde favn. Og husk det nu. Vi bliver aldrig for gamle til at gynge! Spotpriser her

 
Kreative rabatter på unikt legetøj fra den 2.-16. april

Det Kreative Hus er åbnet på Legeskabs loft. Derfor rydder vi op i alle varer på denne etage og holder et brag af et udsalg fra mandag d. 2. april. Som medlem af legeklubben får du 10 % ekstra rabat på alle udsalgsvarer. Rabatten fratrækkes automatisk, når du bestiller. Vi holder åbent i butikken ved Århus d. 2. april - 4. april kl. 9-15. Kig forbi og fyld lommerne med leg.

 
 
 
Bestil snurretop og tankegallop her
Lattermilde Bilibo

Kan du huske det sted i Ronja Røverdatter, hvor Ronja ikke kan holde sit forårsskrig tilbage? Eller hvordan bedstevennen Birk bare ønsker at sidde og være med i foråret? Bilibo kan suse ned ad forårsgrønne bakker a la Ronja og vugge i en solstråle a la Birk. Nedsatte priser på udvalgte farver og størrelser - hent 10 % på i forvejen nedsatte varer.

Bestil snurretop og tankegallop her
 
Rul, vip, tip, hop og vug!
Nyhed Myresluger fra bObles

bObles er barslet med endnu et elskeligt dyr i rækken. Det nye dyr i skoven er Myreslugeren - en hel familie på tre i en æske, der føder øjeblikkelig trang til at lege og udfordre kroppen. Fragtfri levering.
 

Rul, vip, tip, hop og vug!
 
Få fed forårslykke her
Hæng ud

Følg foråret fra dybet af en hængekøje. Perfekt til huler, hygge og højtlæsning. Lige nu får du 10 % ekstra rabat på fællesskab og hængekøjelykke.
 

Få fed forårslykke her
 
 
Bestil billet til inspiration og eftertanke her
Mød en af nærværets mestre

Det Kreative Hus står klar til at sætte rammen om workshops, udstillinger, musik, foredrag og fortællinger, der vil inspirere til meget mere leg og kreativitet i Danmark. Den 26. april byder vi velkommen til dagplejer Margit Laustsen, der fortæller om leg og nærvær og om lysten til at hylde det enkeltes barns evner og potentialer. 
 

Bestil billet til inspiration og eftertanke her
 
Få selvtillid og sikker stil her
Vind i håret og krudt i numsen

Vores bedste løbecykler kører i udsalgsgear lige nu. Løbecyklen gør overgangen til den rigtige cykel jublende let. Sæt fart over feltet og få sikker cykelsucces. Du får kvalitet, legerabat og ekstra 10 % på de nedsatte modeller.
 

Få selvtillid og sikker stil her
 
Nye teatertalenter kan starte her
Teaterleg med spidse tænder

Gør dagens påklædning til en leg. Snakketøjet udfordrer krop og forestillingsevne. Vis tænder over morgenmaden og lav teatersport til eftermiddagsteen. 10 % ekstra rabat.
Grrrr! 

Nye teatertalenter kan starte her